Pro Hair Bank

BENI NJE KONSULTE

prohairbank-hairtransplant-albania

Me ekipin tone mjekesor mund të arrini rezultate natyrale të transplantit të flokëve.

TRANSPLANTI I FLOKEVE ME FUE

Metoda FUE është procedura më e avancuar e mbjelljes se flokeve. Eshtë një procedurë tejet teknike, minimale dhe invazive me rezultate të mrekullueshme, dhe pamje natyrale. Kjo metodë eshte mënyra më efektive për të marrë vlera maksimale nga te gjithe folikujt dhurues. Gjatë një transplanti me FUE, mjeku profesionist nxjerr gjëndrat e flokëve nga zona dhuruese, qe eshte zakonisht pjesa e pasme e kokes, duke përdorur një instrument të specializuar për nxjerrjen e tyre. Folikujt transferohen më pas në zonën marrese në kokën tuaj dhe implantohen ne grupe, nga një deri në katër folikuj,duke përdorur mikroskopin e fuqishëm stereo. Me kalimin e kohës flokët e vendosur rishtas do të rriten dhe do të duken krejtësisht të natyrshme.

Teknika FUE (Follicular Unit Extraction-Nxjerrja e njësisë folikulare) eshte metoda e transplantit te flokeve ne te cilen, me folikujt e marre nga pjesa dhuruese behet mbjellja ne pjesen ku kemi humbje flokesh, ose jane me pak te dendura. Një nga avantazhet e teknikës FUE është, se gjithashtu edhe pjesë të tjera të trupit mund të përdoren si zonë dhuruese,per shembull kraharori ose mjekra. Përveç këtij avantazhi ka shumë përfitime për pacientët si; Transplanti realizohet me anestezi lokale dhe për këtë arsye pacientët nuk ndjejnë dhimbje. Kjo metodë jep rezultate të qëndrueshme dhe nuk shkakton plagë, pacientët marrin shërim të shpejtë dhe rifillojnë jetën e tyre normale pas operacionit.

 • fue-technique-hair-transplant

  TRANSPLANTI I FLOKEVE ME FUE

 • Pacientëve mund ti behet mbjellje maksimale e folikujve, por kjo varet nga cilësia e flokeve te tyre dhe zona dhuruese. Jo me shume se dy javë pas aplikimit të teknikës FUE, pacienti mund të rifillojë aktivitetet e tij sportive përfshirë edhe sportet e rënda.


Operacioni i Transplantit te Flokeve

Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

Transplant Flokesh Sapphire FUE

Klinike Transplanti Flokesh ProHairBank ne Shqiperi

Transplant Flokesh DHI ne Shqiperi

DHI (Direct Hair implantation - Implanter Pen Technique

Transplant Mjekre ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Vetullash ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Flokesh FUE ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com