Pro Hair Bank

BENI NJE KONSULTE

prohairbank-hairtransplant-albania

Me ekipin tone mjekesor mund të arrini rezultate natyrale të transplantit të flokëve.

Transplant Flokesh DHI

Teknika e stilolapsit Implantues ose DHI (implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve), injektohet në lëkurë përmes lapsit (implantues) te rrënjëve të marra me metodën FUE. Me tekniken DHI gjëndrat e flokëve implantohen një nga një direkt në zonën marrese që duhet të mbulohet. Secila gjëndër e flokëve vendoset në një drejtim, kënd të veçantë dhe thellësi, falë mjetit të patentuar DHI, duke siguruar rezultate natyrale 100% dhe qëndrueshmëri maksimale. Flokët e implantuar vazhdojnë të rriten gjatë gjithë jetës së një personi dhe nuk bien.

Avantazhet e teknikës së stilolapsit Implanter

1. Duke marr parasysh faktin se maja e stilolapsit eshte e holle, folikujt mund te implantohen sa me afer.

2. Flokëve te mbjellë me stilolaps mund ti jepet drejtim nga kende te ndrysme, dhe kjo na lejon te kemi rezultate sa me natyrale.

3. Kanalet nuk kanë nevojë të hapen gjë që është një avantazh sepse flokët ekzistues nuk dëmtohen.

4. Meqenëse nuk ka nevojë që kanalet të hapen, zona e implantimit rrjedh më pak gjak, shërohet më shpejt dhe nuk le shenja.

5. Nuk ka nevojë per prerje te flokëve në fushën e implantimit.

6.Ekziston një normë më e lartë e mbijetesës për indet.

7. Ka më pak dëme gjatë transferimit të rrënjës.

8. Ndihmon në ruajtjen e ngushtësisë maksimale te kanaleve dhe pamjes natyrale.

PROCEDURA E TEKNIKES DHI

Teknologjia e stilolapsit DHI ose Implantimi i Drejtpërdrejtë i Flokëve (DHI) është injektimi i rrënjëve të marra me metodën FUE në lëkurë përmes Implantuesit. Eshtë një metodë qe ka nje shërim të përparuar, të suksesshëm, pa dhimbje dhe të shpejtë. Rrënjët e flokëve mbillen një nga një në zonën marrese. Cdo rrenje floku kultivohet ne menyren maksimale me stilolapsin DHI i cili eshte shume i zhvilluar. Flokët e kultivuar do të rriten dhe do të zgjasin gjatë gjithë jetës tuaj. E gjithë procedura kryhet nga mjekë specialistë të trajnuar nga DHI. Me tekniken DHI rrënjët e flokëve përgatiten individualisht me mjete speciale.

 • Sapphire FUE

  Transplant Flokesh DHI ne Shqiperi

 • Rrënjët mbrohen në temperatura të përshtatshme dhe në menyra speciale pa u demtuar. Me teknologjinë e stilolapsit DHI, Rrënjët e flokëve do të shtohen drejtpërdrejt në zonën marrese, në distance 1 mm ose më pak, pa hapur më parë vrimat.


Operacioni i Transplantit te Flokeve

Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

Transplant Flokesh Sapphire FUE

Klinike Transplanti Flokesh ProHairBank ne Shqiperi

Transplant Flokesh DHI ne Shqiperi

DHI (Direct Hair implantation - Implanter Pen Technique

Transplant Mjekre ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Vetullash ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Flokesh FUE ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com