më të mirë per transplantin e Flokëve në Shqipëri!

 • ____

  TRANSPLANT FLOKESH ME TEKNOLOGJINE ME TE FUNDIT

  Ne punojmë duke u përshtatur me teknologjinë dhe duke përdorur teknikat e fundit për operacionet e transplantit të flokëve. Ne ofrojmë trajtim për të gjitha llojet e humbjes së flokëve dhe problemet e kokës. Pas operacioneve ne ju ofrojme trajtime te metejshme me konsulentët tanë.

 • ____

  SHERBIM GJITHEPERFSHIRES

  Ne u japim nje shërbim gjithëpërfshirës të gjithë pacientëve tanë duke ofruar alternativa të ndryshme çmimesh në mënyrë që pacientët tanë ti perballojne me buxhetet e tyre.

 • ____

  EKIPI I PRO HAIR BANK ME MJEKE TE DEDIKUAR

  Operacionet kryhen nga ekipi i kualifikuar mjekësor, mjekë të përkushtuar dhe konsulentë profesionistë në klinike.

 • ____

  KUJDESI I SIGURT

  Ne kryejmë kontrolle të rrepta të cilësisë, brenda standardeve kombëtare dhe ndërkombëtare dhe sigurojme që ju të merrni kujdesin më të mirë, dhe më të sigurt. Nëse dëshironi të rezervoni një konsultim, mos hezitoni të na kontaktoni. Konsultimi juaj do të behet me një nga ekspertët tanë te cilet kane përvojë ne fushen e transplantit te flokeve dhe humbjes se flokëve.