Pro Hair Bank

BENI NJE KONSULTE

prohairbank-hairtransplant-albania

Me ekipin tone mjekesor mund të arrini rezultate natyrale të transplantit të flokëve.

Hapat e Transplantit te Flokeve

Inspektim dhe analize:

Paraprakisht para operacionit, pacientit I duhet nje analize e densitetit të flokëve,dhe numri I folikujve të nevojshme për transplantin e tyre.

Vijezimi dhe matja e flokëve:

Behet rruajtja e flokëve të pacientit, dhe përcaktimi I një imazhi të transplantit, atëherë fillon procesi i planifikimit ...Domethene se sa shumë folikuj do te merren dhe se sa folikuj do te mbillen.

Zgjedhja e kanaleve dhe folikujt e transplantuar:

Transplanti i flokëve do të bëhet me kanale të hapura në kokë, dhe më pas do të vendosen folikujt.

Larja dhe Kujdesi:

Ekspertet e klinikes tone do t’ju shpjegojne informacionin e nevojshem për kujdesin e flokëve tuaj pas transplantit, dhe mënyren e përdorimit të trajtimeve dhe locioneve.

 • hair-transplant-steps

  Hapat e Transplantit te Flokeve

 • Pas këtij hapi përfundon procesi, dhe ju do te keni flokët e mahnitshëm që dëshironi me nje pamje natyrale...


Operacioni i Transplantit te Flokeve

Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

Transplant Flokesh Sapphire FUE

Klinike Transplanti Flokesh ProHairBank ne Shqiperi

Transplant Flokesh DHI ne Shqiperi

DHI (Direct Hair implantation - Implanter Pen Technique

Transplant Mjekre ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Vetullash ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Flokesh FUE ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com